Geert, Frank en Hanneke op reis naar het andere eind van de wereld. Eerst even Langkawi (Maleisiƫ) voor de broodnodige rust, daarna een fikse rondtocht in Australiƫ. Via deze site komen reisverslagen, kunt u reacties geven, het reisschema volgen etc.. Geniet mee met ons!

Monday, November 20, 2006

De foto's: deel IWij op weg. 's Avonds voor vertrek op Schiphol.Langkawi

Na een tussenstop in Kuala Lumpur door naar Langkawi. Een prachtig eiland, waar ons hotel in een baai ligt. Heerlijk niets gedaan, op een bezoek aan een kabelbaan die de bergen ingaat na. Overdag kon je veel aapjes bij het hotel vinden. 's Avonds lekker eten in de SeaShell bar, met muziek.

De een na laatste avond hebben we een auto voor 24 uur gehuurd. 's Avonds eerst uit eten gegaan. Wat een choatische Chinees. Maar wel leuk. De volgende dag het eiland over. Mooie dingen gezien. Waterval, apen, een erg mooi strand, etc.
Tot zover de foto's van een heerlijke 4 dagen op Langkawi. Echt helemaal lekker uitgerust. En toen maar weer door, op naar het volgende gedeelte: Australie. Na een nacht vliegen kwamen we aan.
Sydney

Na aankomst kamer nog niet beschikbaar. Eerst een kop koffie en dan maar vast wat rondkijken. Park, Botanische tuin en Opera gebouw. En vast geboekt voor de het beklimmen van de brug.Hier staan wij op de brug in Sydney.... Wat een uitzicht!
De volgende dag iets minder mooi weer. Een boottocht door de haven gemaakt. Wel imposante luchten. Geert met een meeuw in de weer en een zeehond die lag uit te rusten. 's Avonds naar een voorstelling in het Opera Gebouw. Sydney is ook bij nacht mooi.De laatste dag nog een Hop-on-Hop-off bus gepakt om wat meer van de stad te zien. Hanneke deed het bina in haar broek van het lachen, maar dat is een te lang verhaal.
Campervan en Blue Mountains

De volgende dag onze camper opgehaald. Geweldig. Via het centrum van Sydney (duh!) en een dierenpark op weg naar de prachtige Blue Mountains.


Het was een mooie dag om de drie gezusters te bekijken en de "giant staircase" te lopen. 1000 traptreden vanaf de rotswand naar de bodem van het regenwoud. Daarna met het steilste treintje ter wereld weer omhoog.

Einde van het eerste gedeelte van de foto's.
.
.
.
.
.