Geert, Frank en Hanneke op reis naar het andere eind van de wereld. Eerst even Langkawi (Maleisiƫ) voor de broodnodige rust, daarna een fikse rondtocht in Australiƫ. Via deze site komen reisverslagen, kunt u reacties geven, het reisschema volgen etc.. Geniet mee met ons!

Monday, October 23, 2006

Langkawi III the end

Hallo allemaal.

Gisteren was het een dag van veel tropische buien zoals altijd. 'S morgens mooi, later weer een flinke bui maar zoals gewoonlijk ook wel lekker. 's Middags tijdens het eten zaten we tussen de apen, errug leuk. Ze waren nieuwsgierig!!! Mooie foto's kunnen maken van de mooie smoelen.
' s Middags besloten om een auto te huren voor 24 uur. Kunnen we ook ook nog wat van het eiland zien. ' s Avonds met de auto naar een restaurant verder op. Nogal een chaos, maar het eten was heerlijk. Vandaar met de auto onder de zon het eiland over. Mooi eiland!!! Prachtige natuur. Veeeeeel apen. En mooi weer. Vanmiddag de koffers gepakt en nog even bij het zwembad gelegen. Toen naar het vliegveld van waar we dit bericht sturen.
Tot de volgende log.

Ciao!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hallo vakantiegangers, als we het goed begrijpen zitten jullie nu in Sydney, we zijn natuurlijk erg jaloers.
Vannacht hadden we storm en regen, echt herfst, met donderdag als hoogtepunt een zuidwesterstorm, dus wees blij dat je daar zit.
Doe jullie ogen goed open, ons prinselijk paar is ook dicht bij jullie, dus ga af en toe maar even in beeld staan. Hier alles goed, we zijn aan het Oc-en, en we doen geen fluit.
Groetjes en geniet er van,
Karin en Joke.

Tuesday, 24 October, 2006

 

Post a Comment

<< Home