Geert, Frank en Hanneke op reis naar het andere eind van de wereld. Eerst even Langkawi (Maleisiƫ) voor de broodnodige rust, daarna een fikse rondtocht in Australiƫ. Via deze site komen reisverslagen, kunt u reacties geven, het reisschema volgen etc.. Geniet mee met ons!

Thursday, October 19, 2006

Langkawi

Hoi allemaal,

dinsdagmiddag was eindelijk iedereen klaar en zijn we Hanneke op gaan halen. Bij Pa nog even wat gegeten waarna hij ons naar Schiphol gebracht heeft. Heerlijk, wat een genot. We waren ruim op tijd op Schiphol en hadden daar voor de laatste nacht een hotel geboekt. We moesten namelijk 8.30 uur inchecken en met alle files en verkeer rond Amsterdam 's ochtends......
Dus heerlijk daar nog even 's avonds wat rondgelopen en toen gaan slapen. Van 11 tot 7.45 uur geslapen, dus echt een prima nacht. 's Ochtens waren we in 5 minuten in de vertrekhal. Spannend voor Han want het was de eerste keer in 15 jaar dat ze weer ging vliegen. En dat ging prima. Uiteindelijk vertrokken we op tijd en waren de 12 uur binnen no time voorbij, waarna we dus in Kuala Lumpur waren. Daar nog even twee uur moeten wachten op de transfer naar Langkawi, onze eerste bestemming. Nog een vlucht van een uurtje en toen we vanochtend om 10 uur plaatselijke tijd aankwamen, scheen het blauwe water ons tegemoet en de palmbomen wuifden.
Een snelle transfer naar het hotel, waar we een driepersoons cabana hebben. Eigenlijk dus een tweepersoons cabana waar men of een extra bed aan toevoegt of een slaapband uittrekt. Het huisje rook een beetje muf, de airco deed het niet helemaal goed en het uitzicht was ook niet alles. Dus hebben we van huisje gewisseld. helaas aan het strand was niets meer vrij maar een rij erboven wel, dus hebben we nog steeds een beetje uitzicht op het strand en een beter huisje met werkende airco. Helemaal goed. Ondertussen even drie uur gedut en daarna wat aan het strand gelegen. Mooi weer, dat tegen het einde van de avond vertrok en er regen kwam. Tropisch buitje, dus ook zo weer voorbij. Voorlopig zijn we erg blij. Net heerlijk buiten gegeten en nu de eerste log maar even aangemaakt. Waar hebben we hem anders voor. En jullie zijn toch benieuwd.

We laten weer van ons horen, maar voor nu weltrusten, eerst maar even onze eerste hele nacht.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home