Geert, Frank en Hanneke op reis naar het andere eind van de wereld. Eerst even Langkawi (Maleisiƫ) voor de broodnodige rust, daarna een fikse rondtocht in Australiƫ. Via deze site komen reisverslagen, kunt u reacties geven, het reisschema volgen etc.. Geniet mee met ons!

Saturday, October 21, 2006

Langkawi II

Daar zijn we weer. Het is hier voor ons ondertussen zaterdagavond en we zijn helemaal gewend. En aan de tijd, en aan het weer en zeker aan ons huisje en hotel. Helemaal goed.

Na een volle nacht alle drie heerlijk geslapen te hebben, was het zonnig en dus maar even, na het ontbijt, op het strand. Wel in de schaduw. Een beetje benauwd en een warme zee, maar wel lekker allemaal. 's Middags betrok de lucht al snel en kwam het na een poosje weer met bakken uit de hemel. Het is hier regenseizoen en dat zullen we weten ook. Donder, bliksem, maar op het terras bij ons huisje is het droog (op wat opspattend water na) en zitten we heerlijk te lezen terwijl het regent dat het giet. Ook die nacht allemaal weer heerlijk geslapen.

Vandaag weer hetzelfde ritueel. Ontbijtje, zonnen en toen maar met de cable car een nabijgelegen berg op gegaan voor het uitzicht. Boven aangekomen betrok het weer al weer een beetje maar we hadden geluk, alles nog goed kunnen zien. Lopend naar ons hotel terug een paar apen op gevoelig materiaal proberen vast te leggen en overvallen door de zoveelste tropische regenbui. Bij het hotel aangekomen de spullen weggebracht en heerlijk een dik half uur in de zee gelegen, heerlijk warm, terwijl het goot. Heerlijke ervaring. Nu net gegeten en het plenst weer, maar dat zou vanaf morgen egenlijk voorbij moeten zijn. Zou leuk zijn maar op zich heeft deze routine ook wel wat, dus het maakt niet zo heel veel uit.

Groetjes allemaal!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hallo Luitjes,

Wat later als de bedoeling was, maar geniet van jullie vakantie en we leven aan deze kant met jullie mee.

Groeten Roeletta,Albert en de kids

Sunday, 22 October, 2006

 
Anonymous Anonymous said...

Groetjes mollema

Sunday, 22 October, 2006

 

Post a Comment

<< Home