Geert, Frank en Hanneke op reis naar het andere eind van de wereld. Eerst even Langkawi (Maleisiƫ) voor de broodnodige rust, daarna een fikse rondtocht in Australiƫ. Via deze site komen reisverslagen, kunt u reacties geven, het reisschema volgen etc.. Geniet mee met ons!

Saturday, November 18, 2006

Laatste mail!

Nog 1100 km te gaan dus. Maar de camping was zo geweldig met zo'n fijn zwembad dat we 's ochtends eerst nog even heerlijk aan en in het water gelegen hebben. Heerlijk. Een goed begin van de dag. Daarna om 11.00 uur op pad, op weg naar Brisbane. Dit laatste stuk is net wat minder mooi vinden we alledrie, maar het kan ook niet allemaal alleen maar geweldig zijn. Tegen de tijd dat het donker werd zijn we gestopt, na toch nog zo'n 500 km gereden te hebben. De camping waar we kwamen had 2 zwembaden (ja, we hebben de " slag" te pakken) maar in geen van beide durfden we te zwemmen, zo goor zagen ze eruit. Dan maar niet! De vogels maakten bij zonsondergang een enorm kabaal, ongelooflijk.

De volgende ochtend op tijd weg voor het laatste stuk naar Brisbane, nog 600 km. Het landschap werd wel weer mooier, en het weer, dat deze dag een beetje triest was, knapte op tegen de tijd dat we in Brisbane aankwamen.
Een camping aan de rand bvan Brisbane uitgezocht, dicht bij het vliegveld. Hier ook een zwembad, klein maar goed. Even lekker gezwommen, gegeten en naar bed.

De volgende dag Brisbane in. Met de bus. Wat een mooie infrastructuur daar. Alles lijkt wel nieuw en snel. De stad zelf is mooi en oogt modern door alle gebouwen. Met daartussen ook nog een en ander aan historische gebouwen. Het waait behoorlijk, maar dat mag de pret niet drukken. Na de middag nog een stukje gevaren met de plaatstelijke veerboten. Gratis ook nog (in combinatie met de busrit). Echt geweldig en heerlijk. Op tijd terug naar de camping, een take-away Indiaase maaltijd opgehaald en lekker in de camper opgepeuzeld. Nog even lezen en weer een dag voorbij. Het gaat nu wel erg snel allemaal.

De laatste dag was een rustdag: een hele dag Wet'n'Wild, een gigantisch water attractiepark met allerlei glijbanen etc. Helemaal goed. Wat een heerlijke dag, vol zon, ontspanning en plezier. 's Avonds in een steakhouse onze laatste maaltijd (hier dan) genoten en op tijd naar bed.

Vandaag op tijd opgestaan, camper schoongemaakt en afgeleverd en naar het vliegveld. Onze vlucht vanuit Brisbane had een behoorlijke vertraging waardoor we in Sydney bijna onze vlucht naar Kuala Lumpur misten. Maar goed, op 3 minuten na toch gehaald, wat gevlieg en gedraaf en direct naar het toestel. Ondertussen staan we nu op Kuala Lumpur dit bericht te typen in afwachting van onze laatste vlucht naar Amsterdam.

We sturen nog een keer een bericht, als alle foto's (nou ja, een selectie daarvan) bij deze berichten geplaatst zijn. Tot ziens allemaal!

Allemaal hartelijk bedankt voor al jullie reacties!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hello alle drie,

We vonden het allemaal heel fijn dat we "bijna live" met jullie vakantie belevenissen mee mochten genieten.
De stukjes zijn steeds verhalend en toch leuk beschreven.
Dit is veel leuker omdat als het bij thuiskomst verteld wordt, de details vaak zoek raken.

We hopen jullie binnenkort weer persoonlijk te spreken en de andere foto's te bekijken.

Groeten van Hans, Janny en kids.

Sunday, 19 November, 2006

 
Anonymous Anonymous said...

Dag luitjes,
Jullie kaartje is vandaag op de afdeling gearriveerd. Ik was al n beetje jalours na al die heerlijke verhalen, maar nu ik het kaartje gezien heb helemaal. Kunnen jullie niet een gaatje in OZ prikken en dan aan een touwtje meetrekken naar Ned.? Tot gauw!!!

Liefs en groetjes Liesbeth

Monday, 20 November, 2006

 

Post a Comment

<< Home