Geert, Frank en Hanneke op reis naar het andere eind van de wereld. Eerst even Langkawi (Maleisiƫ) voor de broodnodige rust, daarna een fikse rondtocht in Australiƫ. Via deze site komen reisverslagen, kunt u reacties geven, het reisschema volgen etc.. Geniet mee met ons!

Friday, November 24, 2006

De foto's: deel IV





Cairns


Na een hotel in Cairns gevonden te hebben zijn we de volgende dag gaan snorkelen. Samen met 2 aardige Belgische mensen die we in het hotel tegenkwamen: Geert en Belinda. Het water was heerlijk, we hebben gezwommen, in de zon gezeten, heerlijk gegeten en lekker een dag op zee geweest.

























































































































































































De volgende dag onze camper opgehaald (duurde nogal even) en toen naar het Daintree Forest gereden. Een regenwoud. Met de Skyline (soort kabelbaan) naar boven gegaan, over de toppen van de bomen heen. Bij de rivier daar groeiden hele mooie planten. Daarna met de Skyrail (een ouderwets treintje) weer naar beneden gegaan. Erg leuk.













































































































































































































Die avond kwamen we op een van de mooiste stranden van Australie te staan (per ongeluk). Ellis Beach, net boven Cairns. 's Avonds nog een beetje een dreigende lucht, maar de volgende ochtend paradijselijk.


































Daarna op weg naar Brisbane. Daar hadden we 4 dagen voor. Af en toe lunch langs de kant de weg, aan het strand. Of een prachtig plaatsje bezoeken dat er nog steeds zo uitziet als tijdens de goudkoorts. En na de 2e dag een heerlijke camping, met een prachtig zwembad.






































































































































































Brisbane

Wat een mooie stad. Hier zijn we de laatste 2 dagen. Veel nieuwe gebouwen gemixed met oud. En natuurlijk in kerstsfeer, want dat is al snel. En hoogzomer. Verder heeft Brisbane een fantastische veerbootverbinding.


















































































































































































De laatste dag was voor Wet'n'Wild, een heerlijk waterpark. Het was mooi weer en we hebben genoten. Ook Hanneke, tot haar verrassing.











































En dan is het tijd om naar huis te gaan.




















Einde van alle foto's. Tot volgend jaar!